Wellness Park / FysioClinic

Strandvägen 1, Pargas / Rantatie 1, Parainen – Tel./Puh.: 010-8203500

Ryhmäliikunta

Monipuolisesta tarjonnastamme löytyy jokaiselle jotakin! Kaikki ryhmäliikunnan ohjaajamme ovat fysioterapeutteja.

Miesten jumppa

Helppo perusjumppa.  Tuntien sisältö  suunnitellaan ryhmän mukaan. Selkeät liikesarjat. Tarkoitus on, että  hiki tulee pintaan ja pulssi nousee.

Selkä- ja niskajumppa

Selkä- ja niskaystävällinen kuntojumppa kaiken ikäisille.10-15 min. alkulämmittely: helpot askeleet ja liikkeet.30-35 min. lihasvoimaharjoituksia: keskitytään vatsa- ja selkälihaksiin.15 min. venyttely.

Seniori jumppa

Yksilöllisesti sovellettu kuntojumppa. Paranna liikkuvuutta, tasapainoa ja lihaskuntoa.

Seniori Kuntopiiri

Harjoitus, jossa useita suorituspaikkoja kierretään ilman lepotaukoja useampi kierros. Kierrosten välillä voidaan pitää tauko n. 2-3 min. Kehittää lihasten kestovoimaominaisuuksien lisäksi myös hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa.

Taukojumppa

20-30 min. energiaa ja rentoutusta työpäivään. Ei hikoilua.

Physiopilates

Suosittua pilates-harjoittelua fysioterapeuttisesta näkökulmasta. Vahvistaa selkää ja ryhtiä tukevia syviä lihaksia, parantaa kehontuntemusta, tehostaa hengitystä ja rentouttaa. Sopii kaikenkuntoisille.

Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin ja opetellaan oikeaa tekniikkaa. Alkeiskurssin jälkeen harjoitellaan tasoryhmissä.

 

 

Fysiobox

Niskahartiaseudun, yläraajojen ja selän aktivointiin sopivaa kuntonyrkkeilyä, joka harjoittaa ja parantaa rytmiikkaa, koordinaatiota, hengitystekniikkaa, dynaamista tasapainoa, ponnistusvoimaa sekä isojen lihasryhmien kestävyyttä ja voimaa.

 

Viikko-ohjelmamme näet tässä. Ryhmät alkavat maanantaina 1.9.2014. Ilmoittaudu ennakkoon puh. 010 820 35 00.

Liikuntapalveluita voit maksaa myös  Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Finnbody yritysseteleillä ja Virikeseteleillä!

setelit