Wellness Park / FysioClinic

Strandvägen 1, Pargas / Rantatie 1, Parainen – Tel./Puh.: 010-8203500

Palvelut

Fysioterapia

Tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa kuntoutusta akuuteista ja kroonisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista tai tapaturmista kärsiville. Ensimmäisellä kerralla tehdään fysioterapeuttinen tutkimus, jonka avulla kartoitetaan tilannetta ja selvitetään oireiden syitä. Hoitosuunnitelma ja tavoitteet laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa. Yksi hoitokäynti kestää tavallisesti 30-60 minuuttia. Fysioterapiajakson pituus ja intensiteetti vaihtelevat tapauskohtaisesti ja kuntoutus voi tapahtua yksilö- ja/tai ryhmätasolla.  Kuntoutus ja hoito perustuvat “ A System of Orthopaedic Medicine” – ohjelmaan(OMI). (Hoitomenetelmiä) Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä, jolloin Kela myöntää sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen, tai ilman lähetettä.

Lääkäripalvelut

Meillä on lääkärinvastaanotto kerran viikossa. Lääkäri on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja toimii hoitotiimimme aktiivisena jäsenenä.

Tuotemyynti

Myymme terveystuotteita sekä valikoituja kuntoilu- ja liikuntavälineitä. Asiakkaamme voivat sovittaa tarvitsemansa tuet, tukityynyt ja kotiharjoitteluvälineet hoitavan fysioterapeutin kanssa ja saavat henkilökohtaiset käyttöohjeet.

Työterveyspalvelut

Työfysioterapeuttiemme erikoisosaamista ovat ergonomia sekä fyysinen ja psyykkinen työkuormitus niin yksilö- kuin ryhmätasollakin. Työpaikkakäynnillä tutkitaan tilanne fysioterapeuttisesta näkökulmasta ja etsitään ratkaisuja ongelmien poistamiseksi. Työfysioterapeutit myös luennoivat ja kurssittavat eri alojen henkilöstöä ergonomisiin työskentelytapoihin sekä ohjaavat työpaikkaliikuntaa yrityksille.

Ryhmäliikuntapalvelut

Meillä on hyvin varusteltu ja nykyaikainen liikuntasali, jossa kokoontuu erilaisia liikuntaryhmiä. Ohjaajat ovat fysioterapeutteja, joten harjoittelu on sekä tehokasta, että turvallista. Laajasta lajivalikoimastamme löytyy sopiva ryhmä kaikenkuntoisille  -ja ikäisille liikkujille. Toteutamme tilauksesta myös ryhmäliikuntaa erityisryhmille, esimerkiksi näkö- ja kuulovammaisille, kehitysvammaisille ja ikääntyneille.